Ansatte
Gjennom mer enn 30 år med forskning har Møreforsking opparbeidet solid kompetanse på å utføre forskningsoppdrag. Instituttet har 55 ansatte, som utfører forskning, utvikling, rådgivning og kunnskapsutvikling til nytte for næringslivet og for samfunnet generelt.
Atanassova, Miroslava
Berstad, Maria Elisabeth Brandal
Bjørkevoll, Ingebrigt
Christophersen, Gyda
Emblemsvåg, Margrete
Gundersen, Agnes Christine
Larssen, Wenche Emblem
Laura Latorre
Laura har en bachelorgrad i biokjemi fra Universidad Autónoma de Aguascalientes, Mexico. Fra 2014 til 2017 tok hun en mastergrad ved Wageningen Universitet i Nederland, der hun spesialiserte seg innen matteknologi med fokus på funksjonelle matingredienser. Hennes masteroppgave hadde tittelen "The Foaming Properties of Whey Protein Particles". Hun har jobbet med kvalitet og matteknologi i ulike selskap, blant annet ved European Food Innovator Center, Cargill, i Belgia. Der hun hadde ansvaret for bruk av hydrokolloider i utviklingen av ulike drikkevarer.
Laura er nå en del av forskningsgruppen Sjømatforedling, hvor hun deltar i prosjekter som fokuserer på de funksjonelle egenskapene til ulike proteinhydrolysat og deres anvendelse i utviklingen av nye matprodukter.