Ansatte

Gjennom mer enn 30 år med forskning har Møreforsking opparbeidet solid kompetanse på å utføre forskningsoppdrag. Instituttet har 55 ansatte, som utfører forskning, utvikling, rådgivning og kunnskapsutvikling til nytte for næringslivet og for samfunnet generelt.

ARBEIDSFELT

Laila Hammervold

Laila er Fagansvarlig for økonomi og har en solid utdanningsbakgrunn som siviløkonom. Hun har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Molde, samt en mastergrad i International Business fra NTNU Ålesund, med spesialisering innen digitalisering. 

Med over 12 års ledererfaring innen økonomi, har Laila opparbeidet seg bred kompetanse innen områder som regnskap, lønn, prosjektstyring, administrasjon og HR. Hennes omfattende erfaring og faglige tyngde gjør henne godt rustet til å håndtere komplekse økonomiske utfordringer.

I sin rolle som Fagansvarlig for økonomi rapporterer Laila direkte til direktøren og er en del av ledergruppen i Møreforsking. Hun har ansvar for økonomisk oppfølging, prosjektstyring, og andre administrative oppgaver knyttet til økonomifunksjonen.